"Бите скло" - торт без випічки, який ідеальний для спекотного літа


Легкий освіжаючий десерт влітку - справжня знахідка. Як на рахунок легендарного желейного торта під назвою «Бите скло»?
Візьміть на замітку рецепт цієї неперевершеної ласощі!
З ним можна сміливо експериментувати - додавати сезонні фрукти і ягоди. Завдяки цьому ваш торт стане ще більш яскравим і смачним
Ось що вам знадобиться для його приготування:

90 г вишневого желе;
90 г лимонного желе;
90 г консервованих персиків;
150 г желатину;
25 г води;
580 мл сметани;
500 р цукру
150 г печива.
Приготування:
Вишневе і лимонне желе приготуйте так, як зазначено на упаковці (тільки води візьміть в два рази менше).
Отриману суміш залийте в посуд таким чином, щоб висота желе була 1,5–2 см.
Поставте солодкість в холодильник - нехай желе повністю застигне. Після цього дістаньте його з холодильника і наріжте невеликими кубиками.
Персики наріжте невеликими шматочками.
У глибокій ємності змішати желатин з 80 мл води і залиште суміш на 15-20 хвилин, щоб вона розбухла.
Потім перемістіть її в сотейник і підігрійте до повного розчинення желатину. Зніміть каструлю з вогню і остудіть.
З допомогою міксера збийте сметану з цукром (на самій низькій швидкості), тонкою цівкою влийте желатин і гарненько все перемішайте.
Печиво розламайте на великі шматочки.
Перелийте сметанную суміш в глибокий посуд з круглим дном, додайте нарізані персики, печиво і кубики желе. Акуратно перемішайте.
Відправте десерт в холодильник на 4 години - нехай повністю застигне.
Щоб легко дістати торт з посуду, занурте посуд в гарячу воду на 20 секунд, а потім швидко переверніть торт на тарілку.

Джерело ukr.media
"Бите скло" - торт без випічки, який ідеальний для спекотного літа "Бите скло" - торт без випічки, який ідеальний для спекотного літа Reviewed by Світові вісті on 12:21 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.