Привітання зі святом Успіння Пресвятої Богородиці


Свою історію Успіння Пресвятої Богородиці бере ще в перших століттях християнства. Уже в IV столітті в Візантії його відзначали повсюдно. У день святкування Успіння закінчували жнива. У народі закінчення збору частини врожаю супроводжувалися деякими обрядами. На смузі люди залишали стиснені колоски. Потім поруч закопували сіль, хліб. Цікаво, що з цього дня переставали квакати жаби
***
Нехай в цей особливий день Свята Діва Марія буде уважна до вас і вашої сім'ї, захистить від бід, збереже від сліз! Бажаємо здоров'я і щастя, добрих думок, всіх благ, і звичайно, щоб в душі панував спокій!
***
Вітаємо з великим святом!
Нехай в душах ваших завжди панує мир і любов, і благословенний завжди буде життєвий шлях. Бажаємо кожному, домогтися свого успіху, здійснити свої найзаповітніші мрії й завжди залишатися щирою і шанованою людиною. Нехай Богородиця покриває вас від випадкових бід, хай горе ніколи не стосується вашого порога. Нехай її молитва, збереже вас в будь-якій ситуації.
***
У день Успіння Пресвятої Богородиці від душі хочу побажати завжди цінувати все те, що маєш у своєму житті, не витрачати часу на образи та дурні сварки з близькими, дорожити кожною миттю щастя і радості, давати своєму серцю можливість щиро любити та сподіватися.
***
У свято Успіння Пресвятої Богородиці бажаю цнотливості та розсудливості, милості серця і доброти душі, світлої надії та міцної віри. Цінуйте і бережіть своїх близьких, свою сім'ю, своє щастя, забувайте все погане і радуйтеся кожному новому дню.
***
Вітаємо зі святом Успіння Пресвятої Богородиці!
Нехай буде добрим серце, щасливим — життя, щирою — посмішка, радісною — надія. Бажаємо миру і благодаті, трепетної любові та міцної віри, самовідданості душі й чистоти думки.

Джерело ukr.media
Привітання зі святом Успіння Пресвятої Богородиці Привітання зі святом Успіння Пресвятої Богородиці Reviewed by Світові вісті on 02:11 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.