Свинячі рулетики з начинкою
Інгредієнти:
свинина м'якоть - 800 г;
сіль - за смаком;
перець чорний мелений - за смаком;
сир твердий - 40 г;
болгарський перець червоний - 1 шт.;
олія - для смаження;
лавровий лист - 1 шт.
Як приготувати свинячі рулетки.
У мене трохи жирний шматочок свинини. Це і добре, блюдо вийде соковитим.
Розморожую м'ясо, але не до кінця. Трохи підморожене м'ясо легко нарізати тонкими шматочками, що власне я і зробила.
Даю м'яса до кінця відтанути і приступаю до подальшої обробки. Кожен шматочок відбиваю. Для зручності використовую звичайний целофановий пакет, щоб соки і шматочки м'яса не розліталися по всіх кухні.
Кожен шматочок солю і приправляю свіжомеленим чорним перцем.
Сир і болгарський перець нарізаю середніми скибочками. Добре, якщо болгарський перець яскраво-червоного або оранжевого кольору.
Звертаю рулетик так, щоб жирна частина м'яса опинилася всередині. Для того, щоб рулетики не розкручувалися за час обсмажування, кожен з’єдную зубочисткою. Можна цього і не робити. А можна скористатися спеціальною кулінарною ниткою. Так буде навіть красивіше.
На сковорідку наливаю достатню кількість рослинної олії і обсмажую рулетики на сильному вогні.
Повинна вийти рум'яна кірочка.
Далі перекладаю рулетики в невелику каструльку. Додаю один лавровий листок і пару ложок води. Багато води не потрібно, так як сама свинина дасть достатню кількість соку.
Тушу рулетики до повної готовності під кришкою. Час приготування приблизно 30-35 хвилин.
Приємного апетиту!
Джерело http://shefkuhar.com.ua/
Свинячі рулетики з начинкою
Reviewed by Світові вісті
on
07:58
Rating:
Немає коментарів: