У центрі Запоріжжя пролунала стрілянина


Увечері 13 січня в Запоріжжі пролунала стрілянина на площі Пушкіна в "Будинку друку".Як повідомив місцевий портал " Голос Запоріжжя ", вистріли прогриміли близько 17:00.
За версією одного з свідків, перепалка сталася між чотирма чоловіками. Троє були одягнені у светри, на четвертому, незважаючи на холодну погоду, була одягнена футболка. У той же час інший свідок повідомив, що навпроти місцевого "Лотомаркета" (а в минулому казино) стояло дві компанії, до них назустріч вийшов охоронець лотомаркета, "тикаючи пістолетом", після чого і виникла суперечка.
Очевидці припускають, що постріли були зроблені з травматичного пістолета. Вони повідомили про чотирьох пострілах, після чого всі учасники бійки втекли в невідомому напрямку. На місці події знайдені всі чотири гільзи.
- Охорона "Лотомаркета" прибула досить оперативно. Охоронці, відмовившись що-небудь коментувати журналістам, зникли в приміщенні. На даний момент на місці події працюють співробітники правоохоронних органів. Тривають пошуки нападників, - зазначив портал.
Офіційних коментарів щодо події поки немає.

Джерело: УкрМедіа

У центрі Запоріжжя пролунала стрілянина У центрі Запоріжжя пролунала стрілянина Reviewed by Світові вісті on 22:55 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.