Засідання щодо Савченко відбудеться в Шевченківському суді сьогодні орієнтовно в 9 ранку, - адвокат



Судове засідання по обранню запобіжного заходу нардепу Надії Савченко відбудеться в Шевченківському райсуді Києва 23 березня, орієнтовно в 9:00. Про це повідомив адвокат Надії Савченко Дмитро Бугай.
"23 березня орієнтовно о 9 годині буде засідання в Шевченківському райсуді з метою обрання запобіжного заходу. Слідство клопоче за підтримки прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - заявив адвокат.
Адвокат заявив, що тільки що отримав подання з додатками і буде вивчати.
"Ми тільки що отримали уявлення з додатками, будемо вночі вивчати і намагатися реагувати. Дуже пізно ми його отримали", - заявив адвокат.
Адвокати уточнили, що їм надали 240 аркушів додатків до клопотання. Адвокат Савченко заявив, що затримання було незаконним.
Савченко позбавили депутатської недоторканності. Депутати також дозволили її затримання і арешт.
Після цього генпрокурор Юрій Луценко підписав і оголосив підозру Савченко в присутності адвоката. Очікується, що суд з обрання Савченко запобіжного заходу відбудеться 23 березня, а ніч Надія Савченко провела в СІЗО СБУ.
Подання Савченко ГПУ внесла 15 березня. Надію Савченко підозрюють у підготовці терактів у сесійній залі Верховної Ради. За словами Луценка, слідство має докази того, що вона планувала знищити бойовими гранатами дві ложі, а з допомогою автоматів добивати тих, хто виживе.

Джерело ukr.media
Засідання щодо Савченко відбудеться в Шевченківському суді сьогодні орієнтовно в 9 ранку, - адвокат Засідання щодо Савченко відбудеться в Шевченківському суді сьогодні орієнтовно в 9 ранку, - адвокат Reviewed by Світові вісті on 23:58 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.